Optiunile de expediere pot varia in functie de adresa de livrare, ora la care ati efectuat cumparatura si disponibilitatea articolelor.

Livrare la domiciliu pe teritoriul Romaniei:

  • Livrarea coletului se face prin FAN Curier. Costul diferă în funcție de zona unde va fi livrată comanda și este cuprins între 20 și 30 de lei, ce se vor achita la momentul primirii comenzii.

Termenul de livrare estimat pentru produsele in stoc va oscila intre 1-5 zile lucratoare, in functie de adresa de livrare.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Produsele achizitionate direct din magazinul fizic, nu pot fi returnate. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs. de a returna articole defecte.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dumneavoastra. Exceptie fac comenzile online achitate cu cardul. In cazul acesta, suma va fi rambursata in contul cardului din care s-a efectuat plata.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, cu excepția produselor defecte. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, eticheta nu a fost indepartata, nu a fost purtat, spalat, modificat, deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, incaltamintea lucrata manual poate avea mici imperfectiuni (mici deteriorari ale materialului). Acestea nu se considera a fi defecte de fabricatie si, în aceste cazuri, conditiile de garantie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii